Jogurto raugas, 4×0,5g (Netrukus turėsime)

Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto. Tinka ir veganiško jogurto gamybai

Pasigaminkite naminį jogurtą be jokių kenksmingų priedų! Naudodami šį jogurto raugą, lengvai pasigaminsite gyvą naminį jogurtą, turintį didelį kiekį naudingų bakterijų bei puikiai tinkantį kasdienei mitybai. Jogurto gamybai galima naudoti ir augalinį pieną (sojų, migdolų ir t.t.).

Tikro, gyvo jogurto vartojimas sumažina virškinimo problemų bei skrandžio ir žarnyno infekcijų atsiradimo riziką. Jogurtas normalizuoja žarnyno motoriką, pagretina toksinų pasišalinimą iš organizmo, stiprina imunitetą bei padeda kovoti su ligas sukeliančiomis bakterijomis.

Reguliariai vartojant kokybišką jogurtą pagerėja medžiagų apykaita, normalizuojasi svoris. Jogurtas greitai sumažina troškulį, numalšina alkio jausmą. Jis labai naudingas bet kurio amžiaus, ypač pagyvenusiems žmonėms, nėščiosioms, maitinančioms, vaikams. Kasdien vartojant jogurtą, pagerėja organizmo atsistatymas, gaunamas reikalingas kiekis aminorūgščių, kalcio druskų ir kitų naudingų medžiagų.

 

4.99 

Neturime

Prekės aprašymas

Aprašymas

Sudedamosios dalys: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis


Paruošimas: Pagaminti naminį jogurtą labai paprasta. Jums reikės pieno (arba augalinio pieno), raugo, puodo ir rankšluosčio. Paruošimas užtrunka 10-15 minučių, jogurto rauginimas 8 valandas.

Į šiltą pieną (40 °С – šiek tiek šilčiau už kūno temperatūrą), suberkite raugo pakelį ir išmaišykite. Jeigu naudojate augalinį pieną, atkreipkite dėmesį į jo sudėtį. Joje neturėtų būti jokių priedų tik grūdai/sėklos/riešutai ir vanduo (pvz. sojų pupelės ir vanduo, migdolai ir vanduo). Vieno pakelio raugo užtenka 1-3l pieno. Labai svarbu pradarytą pakelį sunaudoti nedelsiant.

Paruoštą pieną uždenkite ir apvyniokite puodą dideliu rankšluosčiu bei palikite rauginti šiltoje vietoje 6-8 valandoms. Paruoštą jogurtą laikykite šaldytuve.

Jus taip pat galite paruošti jogurtą jogurtinėje arba daugiafunkciniame puode, turinčiame režimą „jogurtas“ arba „40°С“.

Šį raugą taip pat galima naudoti ir kaip probiotiką, norint atstatyti žarnyno mikroflorą bei normalizuoti virškinimą. Vieną pakelį ištirpinkite stiklinėje virinto vandens, atvėsinto iki kambario temperatūros. Vartokite 1 pakelį 1-2 kartus per dieną po valgio.

 

 

Klientų atsiliepimai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.