Saldžiavaisio pupmedžio (kerobo) milteliai 500 g.

3,99 

Saldžiavaisio pupmedžio (kerobo) milteliai – alternatyva kakavai ir šokoladui.

Aprašymas

Saldžiavaisio pupmedžio (kerobo) milteliai – alternatyva kakavai ir šokoladui. Šie natūraliai saldūs riešutinio skonio milteliai yra sausringame Viduržemio jūros regione augančio visžalio medžio, vadinamo ceratonija, be sėklų išdžiovintos ir sumaltos tamsiai rudos spalvos ankštys. Kerobo milteliai naudojami kaip kakavos pakaitalas įvairiuose gėrimuose, kepiniuose, įdaruose ir desertuose. Tai puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes produkte nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, mažai riebalų, bet daug skaidulinių medžiagų. Kerobas turi mažą glikemijos indeksą, todėl tai yra puiki šokolado alternatyva diabetikams.

 

Paruošimo būdas2-3 valgomuosius šaukštus miltelių užpilti karštu pienu ar vandeniu, išmaišyti. Gautas gėrimas yra tirštos suspensijos pavidalo. Kerobo miltelius taip pat galima naudoti šaltuose desertuose, pagamintuose iš jogurto, pieno ar jo augalinių pakaitalų. Kad produktas būtų kuo vienodesnės konsistencijos, geriausia miltelius suberti į pieną ar vandenį ir pavirinti apie 10 minučių. Šie milteliai yra saldesni už kakavą, todėl reikėtų gerokai sumažinti receptuose nurodytą cukraus kiekį.

 

100g maistinė vertė: energinė vertė: 1263kJ / 301kcal; riebalų – 0,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g; angliavandenių– 49,1 g, iš kurių cukrų – 41,1 g; skaidulinių medžiagų – 40 g; baltymų – 4,6 g; druskos – 0,09 g.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis Alžyras

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Saldžiavaisio pupmedžio (kerobo) milteliai 500 g.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

CAPTCHA ImageChange Image