Jogurto raugas IMUNO, 4×0,5g

Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l jogurto. Tinka ir veganiško jogurto gamybai

Reguliariai naudojant Imuno jogurtą sustiprėja imunitetas, sumažėja peršalimo ir tokių simptomų kaip karštis, sloga, kosulys dažnumas. Pasižymi švelniu skoniu bei unikalia bakterine sudėtimi. Turi 3 bakterijų kamienus, kurių efektyvumas yra kliniškai patvirtintas. Šis raugas puikiai tinka ne tik jogurtui gaminti, bet ir vartoti gryną, kaip probiotiką.

 

4.99 

Prekės aprašymas

Aprašymas

Sudedamosios dalys: Bifidobacterium lactis (2 kamienai), Lactobacillus acidophilus (2 kamienai), Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis


Paruošimas: Pagaminti naminį jogurtą labai paprasta. Jums reikės pieno (arba augalinio pieno), raugo, puodo ir rankšluosčio. Paruošimas užtrunka 10-15 minučių, jogurto rauginimas 8 valandas.

Į šiltą pieną (40 °С – šiek tiek šilčiau už kūno temperatūrą), suberkite raugo pakelį ir išmaišykite. Jeigu naudojate augalinį pieną, atkreipkite dėmesį į jo sudėtį. Joje neturėtų būti jokių priedų tik grūdai/sėklos/riešutai ir vanduo (pvz. sojų pupelės ir vanduo, migdolai ir vanduo). Vieno pakelio raugo užtenka 1-3l pieno. Labai svarbu pradarytą pakelį sunaudoti nedelsiant.

Paruoštą pieną uždenkite ir apvyniokite puodą dideliu rankšluosčiu bei palikite rauginti šiltoje vietoje 6-8 valandoms. Paruoštą jogurtą laikykite šaldytuve.

Jus taip pat galite paruošti jogurtą jogurtinėje arba daugiafunkciniame puode, turinčiame režimą “jogurtas” arba “40°С”.

Šį raugą taip pat galima naudoti ir kaip probiotiką, norint atstatyti žarnyno mikroflorą bei normalizuoti virškinimą. Vieną pakelį ištirpinkite stiklinėje virinto vandens, atvėsinto iki kambario temperatūros. Vartokite 1 pakelį 1-2 kartus per dieną po valgio.

Klientų atsiliepimai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.