soda marinavimui

Soda – puikus pagalbininkas marinuojant mėsą

Soda – puikus pagalbininkas marinuojant mėsą

Maistinė soda – puikus pagalbininkas marinuojant mėsą, ypač tada, jei netikėtai nusprendėte paruošti kepsnį vakarienei ar savaitgalio pietums. Dėka unikalios sudėties  Soda™ greičiau suminkština mėsą, leidžia jai išlaikyti savo skonį ir sultingumą. Be to, mėsa neįgauna sodos skonio ir kvapo.

Paruošimas:

1 kg mėsos reikia tik pusės arbatinio šaukštelio sodos, sumaišytos su 1 l vandens. Mėsa puikiai išsimarinuos vos per dvi valandas. Tiesa, jei mėsa, kurią ketinate marinuoti labai kieta, pavyzdžiui, antiena ar aviena, ją reiktų maistines sodos tirpale laikyti šiek tiek ilgiau – puse paros. Be to, nepamirškite, kad taip marinuojamą mėsą geriau laikyti šaldytuve. Kai mėsa suminkštės, nuplaukite ją po vandeniu ir pagardinkite prieskoniais, kaip jums patinka.

Facebook Twitter Google+

Susijusios istorijos

Krepšelyje nėra produktų.