Vidutinio kietumo kviečių kruopos „Bulgur“, 750g

Bulguras – tai skaldyti kietieji kviečiai, apdoroti nuplikius, išdžiovinus ir iš dalies pašalinus luobelę. Bulguras nėra tas pats kas kvietinės kruopos – skiriasi ne tik jų paruošimo būdas bet ir maistingumas. Bulguro kruopos turi daug baltymų, skaidulinių medžiagų, vitaminų (ypač B grupės), mineralų (fosforo, geležies, seleno, vario, cinko, mangano, kalio, natrio, kalcio). Tai ne tik sveika, bet ir skani alternatyva ryžiams ar kuskusui. Bulgurą galima naudoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, troškinius, salotas. Iš ju galima gaminti plovą, įvairius įdarus, kotletukus.

2.65 

Prekės aprašymas

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kietieji kviečiai

Sudėtyje gali būti pieno, sojų ir lazdynų riešutų pėdsakų.

Maistingumas 100 g

Energinė vertė 1567kJ/370kcal
Riebalai 1,8g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3g
Angliavandeniai 73g
-iš kurių cukrų 0,8g
Skaidulinės medžiagos 6,9g
Baltymai 12g
Druska 0,01g
 
Klientų atsiliepimai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.