Veganiško jogurto raugas, 4×0,5g
Naudojant veganiško jogurto raugą galima pagaminti veganišką jogurtą sojų pieno pagrindu arba jogurtą be laktozės karvės pieno be laktozės pagrindu. Naminio jogurto vartojimas gerina virškinimą bei medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą bei apsaugines organizmo funkcijas, papildo baltymų, vitaminų ir mikroelementų atsargas.
Buvo:4.99 € Dabar:3.48 €
Neturime
Aprašymas
Sudedamosios dalys: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus
Paruošimas: Pagaminti naminį jogurtą labai paprasta. Jums reikės sojų pieno be priedų (sudėtyje turėtų būti tik sojų pupelės ir vanduo) arba karvės pieno be laktozės, veganiško jogurto raugo, puodo ir rankšluosčio. Veganiškam jogurtui gaminti reikėtų naudoti būtent sojų pieną. Sojų piene yra pakankamas kiekis baltymų, kad bakterijos galėtų jį paversti jogurtu.
Paruošimas užtrunka 10-15 minučių, jogurto rauginimas 8-14 valandų priklausomai nuo pieno kokybės bei gaminimo sąlygų.
Į šiltą pieną (40 °С – šiek tiek šilčiau už kūno temperatūrą), suberkite raugo pakelį ir išmaišykite. Vieno pakelio raugo užtenka 1-2l pieno. Labai svarbu pradarytą pakelį sunaudoti nedelsiant.
Paruoštą pieną uždenkite ir apvyniokite puodą dideliu rankšluosčiu bei palikite rauginti šiltoje vietoje 8-14 valandų. Paruoštą jogurtą laikykite šaldytuve.
Jus taip pat galite paruošti jogurtą jogurtinėje arba daugiafunkciniame puode, turinčiame režimą “jogurtas” arba “40°С”.
Kilmės šalis: Ukraina
1 atsiliepimas apie Veganiško jogurto raugas, 4×0,5g
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Liudmila (įsigijo produktą) –