Maistinė soda SODA „Pagalbininkas ruošiant maistą“

Maisto ruošime šeimininkės dažniausiai sodą naudoją kepant konditerinius kepinius, tačiau JAV, Japonijoje, Kinijoje plačiausiai sodą naudojamą plaunant ir valant vaisius ir daržoves nuo nešvarumu, vaško, pesticidų. Yra daugiau kaip 25 kiti būdai, kurie padės paruošti ne tik kepinius, bet ir kitus produktus. Gaminant maistą, sodą suirsta ir nepalieką pėdsakų, todėl maistinės sodos pagalbą galte išsikepti purų omletą ar maltinį, ar sumažinti padažo rūgštumą.

1.49 

Prekės aprašymas

Aprašymas

PURIEMS MĖSOS KOTLETAMS

Pagaminti purius mėsos kotletus, kurie tiesiog tirpsta burnoje, pavyksta tikrai ne kiekvieną kartą, tačiau maistinė soda lengvai išspręs šitą problemą.
Prieš kepant kotletus, į paruoštą mėsos faršą įberkite truputį maistinės sodos, pavyzdžiui, vienam kilogramui faršo reikės pusės šaukštelio maistinės sodos. Tiesa, jei įbersite sodos šiek tiek daugiau, nieko blogo nenutiks. Nustebsite, kokius purius ir gardžius mėsos kotletus pavyks pagaminti, džiaugsis visa šeima ar į svečius užsukę svečiai.

Klientų atsiliepimai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.