Kefyro raugas, 4×0,5g

Iš vienos pakuotės galima pagaminti 12l kefyro, Tinka ir veganiško kefyro gamybai

Raugas naminio kefyro gaminimui, kurio pagrindą sudaro kefyro grybai. Naminis kefyras pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir puikia sudėtimi. Produkte nėra kenksmingų priedų, jūs patys kontroliuojate gamybos procesą.

Pagaminti gyvą naminį kefyrą labai paprasta, kadangi jis surūgsta kambario temperatūroje. Naudojant neriebų pieną, pagaminsite mažai kalorijų turinį gėrimą.

 

Buvo:4.99  Dabar:3.48 

Prekės aprašymas

Aprašymas

Sudedamosios dalys: kefyro grūdai.


Paruošimas: Pagaminti naminį kefyrą yra labai paprasta. Jums reikės pieno pakelio (arba augalinio pieno) ir raugo. Galite rauginti ir puode, jogurtinėje arba daugiafuknciniame puode, tačiau pats paprasčiausias būdas rauginti pieno pakuotėje.

Suberkite raugą į kambario temperatūros pieną, išmaišykite. Jeigu naudojate augalinį pieną, atkreipkite dėmesį į jo sudėtį. Joje neturėtų būti jokių priedų tik grūdai/sėklos/riešutai ir vanduo (pvz. sojų pupelės ir vanduo, migdolai ir vanduo). Vieno pakelio raugo užtenka 1-3l pieno. Labai svarbu pradarytą pakelį sunaudoti nedelsiant.

Palikite rauginti 16-24 valandas kambario temperatūroje (+22…+25°C)

Sutirštėjus suplakite ir atvėsinkite šaldytuve.

Paruoštą produktą laikykite šaldytuve iki 5 dienų.


Kilmės šalis: Ukraina 

Klientų atsiliepimai

2 atsiliepimai apie Kefyro raugas, 4×0,5g

  1. Be Komentarų

    Vytautas Micevicius (įsigijo produktą)

  2. Be Komentarų

    Vytautas Micevicius (įsigijo produktą)

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.