Himalajų druskos plyta, 10x20x5cm

Himalajų druskos plokštė gali būti naudojama maisto gaminimui bei serviravimui.

Plokštė labai gerai paskirsto bei išlaiko karštį, yra atspari labai aukštoms temperatūroms bei suteikia gaminamiems patiekalams ypatingo aromato bei subtilaus sūrumo.

Prieš naudodami plokštę maisto gaminimui, įsitikinkite, kad ji yra visiškai sausa. Jeigu gaminimui naudojate dujinę viryklę, plokštę kaitinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių, vėliau kaitinkite dar 15 minučių palaipsniui didindami temperatūrą. Jeigu jūsų viryklė elektrinė, jums reikės grotelių arba žiedo, kažko, kas šiek tiek pakeltų plokštę. Gamindami ant griliaus, tiesiog dėkite plokštę ant grotelių, tačiau saugokite ją nuo tiesioginės ugnies. Naudojant bet kurį būdą, kaitinimo laikas bus panašus.

Po naudojimo, plokštę nuvalykite drėgna kempine ir gerai nusausinkite. Neplaukite plokštės vandenyje, kitaip druska pradės tirpti. Taip pat nenaudokite indų ploviklio. Druska pasižymi antibakterinėmis savybėmis, todėl jūsų plokštė išliks švari bei valymo priemonių.

Dėmesio! Prekės atspalvis ir forma gali šiek tiek skirtis nuo esančių nuotraukoje. 

 

3.99 

Prekės aprašymas
Klientų atsiliepimai

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.