Agar agaras, 20g
Agaras arba kitaip agar-agaras yra augalinės kilmės želatinos pakaitalas. Tai natūralus tirštiklis, pagamintas iš raudonųjų jūros dumblių. Agaras neturi skonio ir kvapo, bet turi daug naudingų medžiagų, tokių kaip manganas, magnis, geležis, kalcis, natris ir cinkas. Plačiai naudojamas veganiškoje ir vegetariškoje mityboje, pakeičiant želatiną pyraguose, kremuose, drebučiuose, džemuose, žėlė, desertuose ir t.t. Keičiant želatiną agaru, pastarojo reikėtų naudoti mažiau. Agaras ištirpsta 85-95°C, o sustingsta 32-35°C temperatūroje, todėl jo nebūtina stingdyti šaldytuve.
1.19 €
Neturime
Aprašymas
Paruošimas: 1kg arba 1l paruošto produkto naudokite maždaug 10g agaro miltelių. Miltelius ištirpinkite nedideliame kiekyje šalto vandens ir supilkite į verdantį vandenį, sultis ar kitą naudojamą skystį. Pavirkite kelias minutes ir nukaiskite. Gamindami kremą ar kitą produktą, kurio negalima užvirti, ištirpinkite agarą karštame vandenyje ir supilkite į paruoštą produktą. Galite palikti stingti kambario temperatūroje arba jei to reikalauja patiekalas, dėkite į šaldytuvą.
Siūlome išbandyti šį receptą:
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.