ankstiniu darzoviu minkstinimas soda

Ankštinių daržovių minkštinimui

Ankštinių daržovių minkštinimui

Norint paruošti gardžią pupelių sriubą, avinžirnius ar kitas ankštines daržoves, jas vos ne kiaurą naktį tenka mirkyti vandenyje, kad šios tinkamai suminkštėtų. Išduosime paslaptį, kaip pasilengvinti darbus virtuvėje. Pupos ir kitos ankštinės daržovės greičiau suminkštės, jei jas pamirkysite maistinės sodos tirpale, o jį paruošti labai nesudėtinga.

Paruošimas:

500 g ankštinių daržovių reikės tik vieno arbatinio šaukštelio maistinės sodos, sumaišytos su vandeniu. Užpilkite daržoves ir palikite, kol jos suminkštės. Nustebsite, kiek galite sutaupyti laiko.

Tiesa, prieš verdant daržoves rekomenduojame jas dar kartą perplauti švariu vandeniu.

Facebook Twitter Google+

Susijusios istorijos

Krepšelyje nėra produktų.